Ποδόσφαιρο

Αυτούς «έκοψε» ο Πογιέτ από τον σημερινό αγώνα της Εθνικής

Δείτε την τελική αποστολή.


Η Εθνική Ομάδα ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία της για το κομβικό παιχνίδι με το Καζακστάν, όπου άπαντες ελπίζουν να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την ευκαιρία στη «γαλανόλευκη» να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο την ερχόμενη Τρίτη.

Στην 23μελής αποστολή που πρέπει βάσει κανονισμών να δηλώσει ο εκάστοτε προπονητής την ημέρα του αγώνα, ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε εκτός τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής. Όσον αφορά τους άλλους τρεις… Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο τερματοφύλακας που έμεινε εκτός, με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Σωκράτη Διούδη να αποτελούν την τριπλέτα.

Στα μπακ επιλέχτηκαν οι Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα και ο μοναδικός που αγωνίζεται αριστερά, ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Μανώλη Σάλιακα να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Ο τέταρτος που έμεινε εκτός είναι ο Κάρλος Ζέκα, με Μανώλη Σιώπη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Τάσο Μπακασέτα και Ανδρέα Μπουχαλάκη να είναι οι χαφ που επιλέχτηκαν να μπουν στους «εκλεκτούς».

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button