Ποδόσφαιρο

Βουρνόν Ανίτα: Παίκτης-πολυεργαλείο (photos)

Αγγλικό δημοσίευμα στέλνει στον Άρη τον Βουρνόν Ανίτα, με τον Ολλανδό να είναι ένας παίχτης που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές θέσεις σε άμυνα και κέντρο.

Με πάνω από 100 παρουσίες σε Premier League και Eredivisie, ο 30χρονος αποτελεί “προιόν” των ακαδημιών του Άγιαξ (πήγε στο Άμστερνταμ σε ηλικία 10 ετών) ενώ πέρασε με επιτυχία και από την Νιουκάστλ. Από τα στατιστικά του καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει επάξια αρκετές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Στον “Αίαντα” έμεινε για 7 χρόνια και χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αριστερό μπακ (68 συμμετοχές) ενώ, με τη συμβουλή του τότε προπονητή του Φρανκ Ντε Μπερ, αγωνίστηκε  32 φορές ως αμυντικό χαφ αλλά και 8 ως δεξί μπακ.

Συνέχισε στην Αγγλία και τη Νιούκαστλ όπου καθιερώθηκε ως αμυντικό χαφ (74 εμφανίσεις) ενώ έπαιξε και στη δεξιά γραμμή της άμυνας 36 φορές αλλά και ως κεντρικό χαφ (26 παρουσίες).

Ως παίχτης της Λιντς, αγωνίστηκε κυρίως στα άκρα της άμυνας ενώ στη Βίλεμ όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός, έκανε γεμάτη σεζόν με 22 εμφανίσεις ως αμυντικό χαφ.

Οι συνολικές παρουσίες του Ανίτα:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button