Βόλεϊ

Βόλεϊ Γυναικών: Στον Άρη η Beta Dumancic

Την Κροάτισσα κεντρική-μπλοκέρ ανακοίνωσε ο Άρης.

Aναλυτικά:

O Α.Σ.  και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της διεθνούς παίκτριας με την Εθνική Κροατίας, Beta Dumancic για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Πιο αναλυτικά… “Η 33χρονη  βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1991 στην Κροατία και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την Κροατική ŽOK Osijek  τις σεζόν 2006/2007-2008/09. Στη συνέχεια, πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για τα επόμενα δυο χρονια αγωνίστηκε για την κολλεγιακή ομάδα Jefferson. Από το 2013 εώς το 2015 αγωνίστηκε για την ομάδα Clemson University, ενώ το 2015-2016 επέστρεψε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Τσεχία για την VK UP Olomouc.

Την χρονιά 2016-2017 έκανε τη θητεία της στην Enea PTPS Piła, ενώ τα επόμενα τρία χρόνια μετακόμισε στην Ιταλία για την Zanetti Bergamo. Το 2021-2022 πήγε στη Γερμανική Rote Raben Vilsbiburg, ενώ το 2022-2023 στη Dinamo Βουκουρεστίου.

Σημειώνεται ότι η Beta Dumancic έχει εκατοντάδες συμμετοχές με την Εθνική Κροατία καθώς αποτελούσε ένα από πιο βασικά στελέχη της ομάδας.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η Beta Dumancic δήλωσε:

«Ανυπομονώ να έρθω στον ΑΡΗ, θα είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την νέα αυτή εμπειρία. Μετά από μια μικρή συνομιλία με τον μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, σχετικά με το πλάνο και τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, ανυπομονώ να γίνει μέρος αυτού, να φέρω ενέργεια και να πάμε με την ομάδα μόνο μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να συναντήσω τους φιλάθλους και να μοιραστούμε μαζί όμορφες στιγμές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button