Βόλεϊ

Οι πρώτες κινήσεις του ανδρικού βόλεϊ!

Οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν τις δύο πρώτες κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ψάχνοντας τον προπονητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Η αναζήτηση αυτή προφανώς περιορίζει τις κινήσεις του αγωνιστικού, με τον Άρη να μην μπορεί να κινηθεί για ξένους ή για τα πιο «δυνατά» συμβόλαια.

Παρόλα αυτά η ομάδα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με συγκεκριμένους παίκτες που αποτελούν περιπτώσεις χρήσιμες για κάθε προπονητή.

Ο λόγος γίνεται κατά πρώτο λόγο για τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Πεντίδη ο οποίος το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων κεντρικών στην κατηγορία αλλά και χαρακτήρα που έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη η ομάδα είναι κοντά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Παχιαδάκη, ένα λίμπερο που έδειξε πολύ θετικά στοιχεία το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έχει σημαντικό potential.

Οι δύο κινήσεις θα «επικυρωθούν» όταν υπάρξει συμφωνία με προπονητή και εκείνος δώσει το τελικό «ok». Παρόλα αυτά θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο κάποιος κόουτς να μην επιθυμεί να έχει έναν από τους δύο προαναφερθέντες παίκτες στο ρόστερ του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button