ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ: Τρύψια και Κανελλοπούλου για τη συμμετοχή του Άρη στο Final 4 Κορασίδων

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσαν.

Η ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων του ΑΡΗ μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο Final 4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το τριήμερο 15-17 Απριλίου.

Η προπονήτρια της ομάδας, Αγγελική Τρύψια και η αρχηγός του ΑΡΗ, Τζένη Κανελλοπούλου, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ για τους επερχόμενους αγώνες.

Η Αγγελική Τρύψια δήλωσε:

«Τη φετινή χρονιά η ομάδα μας αποτελείται από αρκετές παίκτριες που συμμετέχουν πρώτη φορά σε ένα Final 4. Είναι επιτυχία που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, αλλά ο σύλλογος έχει συνεχή παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις. Αφού ευχαριστήσω τα κορίτσια για την πορεία τους, πιστεύω ότι και εδώ θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να απολαύσει ο κόσμος ένα τριήμερο από ωραίους αγώνες».

Η Τζένη Κανελλοπούλου επισήμανε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα συμμετέχουμε στο F4 ΕΠΕΣΘ. Ως η παλαιότερη αθλήτρια του ΑΡΗ, έχω συμμετάσχει σε δεκάδες τέτοιους αγώνες. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν φαβορί αλλά παίζει ρόλο σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες τις συγκεκριμένες ημέρες. Εμείς από τη πλευρά μας, είμαστε υποχρεωμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί αντιπροσωπεύουμε μια τεράστια ομάδα που λέγεται ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. Εύχομαι σε όλες τις συναθλήτριες μου καλούς αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button