Ποδόσφαιρο

Βόλος: “Το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη, αν οριστεί ο Διαμαντόπουλος…”

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βόλου μετά την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να έχει οριστεί για το παιχνίδι Βόλος – Κηφισιά (30/3, 17:30), παρότι ακόμα η Super League δεν έχει ανακοινώσει τους διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πως γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος Θωμαίδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Βόλος – Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι. Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος – Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button