Ποδόσφαιρο

«Εδώ είναι το μέρος για εμένα»: Επιβεβαίωσε την παραμονή του στην Λεβερκούζεν o Τσάμπι Αλόνσο!

Τέλος στις φήμες για αποχώρηση έβαλε ο Τσάμπι Αλόνσο, επιβεβαιώνοντας στη συνέντευξη Τύπου πως θα είναι ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη νέα σεζόν

Δεν το κουνάει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο! Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Ισπανός τεχνικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στις «ασπιρίνες» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας τέλος στις φήμες για μετακίνησή του είτε στη Λίβερπουλ, είτε στην Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο 44χρονος σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε την παραμονή του, τονίζοντας πως στη διακοπή πάρθηκε η εν λόγω απόφαση. «Είχα μια συνάντηση σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα μείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το μέλλον μου, χρησιμοποίησα αυτή την διακοπή για να πάρω την απόφασή μου. Αυτό εδώ είναι το μέρος για εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα πια είναι όλα ξεκάθαρα και μας μένουν δύο μήνες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχo, λα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη δουλειά του στη Λεβερκούζεν, η οποία είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga (+10 από την Μπάγερν Μονάχου με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν), στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button