Ποδόσφαιρο

Εκδρομών το ανάγνωσμα

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Η κινεζική παροιμία επιβεβαιώνεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα θα επιβεβαιωθεί ακόμη καλύτερα από τη σημερινή παρουσία των οπαδών του συμπολίτη στο ΟΑΚΑ.

Η εικόνα της εκδρομής των οπαδών του συμπολίτη κατέρρευσε με τον καλύτερο τρόπο το πλαστό οικοδόμημα περί μεγάλου λαού. Καθώς η εκδρομή που πραγματοποιούν στην Αθήνα παρομοιάζεται με σχολική εκδρομή.

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και παράγοντες του ΠΑΟΚ διαψεύστηκαν στην πράξη. Η ομάδα του δικεφάλου δεν μπόρεσε να διαθέσει τα 17χιλ εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της.  Έτσι φάνηκε έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι η πλειοψηφία στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στη Μακεδονία. Αυτοί που απειλούσαν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο δεν μπόρεσαν να διαθέσουν 17 χιλ εισιτήρια των 10 ευρώ. Καθως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε έκπτωση της τιμής των εισητηριων του τελικού.

Απεναντίας αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν και λίγα χρόνια πίσω θα δούμε πως ο λαός του Άρη κατόρθωσε να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή εντός συνόρων. Μόνο ο Άρης έχει τη δύναμη να κατεβάζει 20000 και πλέον ανθρώπους στην Αθήνα, μόνο ο Άρης έχει τη δύναμη να γεμίζει τα γήπεδα είτε στην Α Εθνική, είτε στη Β, ειτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.

Η δυναμική του λαού του Άρη είναι η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον του συλλόγου. Το ζητούμενο είναι να βιώσει ο λαός του Άρη τις χαρές που αξίζει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button