Ποδόσφαιρο

Εκπληκτικός Αρης, συνέτριψε 4-0 τον Παναθηναϊκό!

Ένας εξαιρετικός Άρης, έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Παναθηναϊκό με μια εκπληκτική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 4-0. Το πρώτο του γκολ πέτυχε με τη φανέλα του Άρη ο Ιντέγε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΈΡΓΕΙΑ

Πρώτος στο παιχνίδι απείλησε ο Άρης με κεφαλιά του Ιντέγε στο 5′ που αποκρούστηκε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 20′ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά μπροστά από την εστία έκανε το 1-0.

Η εκπληκτική σέντρα του Ντιγκινί και το σουτ του Ιντέγε στο 24′, τετ α τετ με τον Διουδη δεν έφερε το δεύτερο γκολ για τους κίτρινους καθώς η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Σειρά του Ιντέγε ήταν να απειλήσει ξανά την αντίπαλη εστία στο 33′ με δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Διούδης. Το ριμπάουντ πήρε ο Φετφατζίδης, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε ξανά.

Χρειάστηκε να περάσουν 41′ για να γίνει απειλητικός ο Παναθηναϊκός, όταν ο Μακέντα μπροστά στην εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43′ ο Άρης βγήκε στην κόντρα, ο Φετφατζίδης πάσαρε ιδανικά στον προωθημένο Βέλεθ που με άψογο πλασέ έκανε το 2-0 και πανηγύρισε έξαλλα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΊΔΙΟ… ΤΕΜΠΟ

Η πρώτη καλή στιγμή του β’ ημιχρόνου έγινε γκολ για τον Άρη. Στο 54′ έξυπνη πάσα του Ιντέγε στον Φετφατζίδη, ο δεύτερος “σέρβιρε” στον Ντιγκινί και ο Γάλλος πλάσαρε άνετα για το 3-0.

Στην αντεπίθεση βγήκαν και πάλι οι κίτρινοι, αυτή τη φορά με τον Λάρσον, στο 64′, ο οποίος πάσαρε στον Ιντέγε για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, με υποδειγματικό πλασέ. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button