Ποδόσφαιρο

Ενημερώθηκε να βρει ομάδα ο Ρουπ

Η έλευση του Ρούμπεν Πάρντο, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στο Γερμανό μέσο, που ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Άρη να βρει ομάδα.

Η προσθήκη του Ρουμπέν Πάρντο έχει δημιουργήσει πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή του Άρη και εν προκειμένω στη θέση «8», όπου αυτή τη στιγμή ο Μάντζιος έχει να διαχειριστεί έξι ποδοσφαιριστές. Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Νταρίντα, Ρουπ, Πάρντο και τον Μανού Γκαρθία, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ταυτόχρονα δημιουργεί και την ανάγκη αποσυμφόρησης του ρόστερ και αυτός που δεν αποκλείεται να πληρώσει το μάρμαρο του συνωστισμού στη μεσαία γραμμή είναι ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός που ανανέωσε φέτος το καλοκαίρι για ένα χρόνο, ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις τη σεζόν και ήδη έχει πάρει το μήνυμα της δυσαρέσκειας από τη διοίκηση του Άρη για τις μέτριες εμφανίσεις του.

Για την ακρίβεια ήδη έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το ζήτημα είναι βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ένα 48ωρο πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Ήδη πάντως οι εκπρόσωποί του έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και το επόμενο δεκαήμερο θα μας δείξει αν ο Ρουπ, λύσει το συμβόλαιό του ή αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button