Ποδόσφαιρο

Η βελτίωση που ψάχνει ο Άρης στις στημένες φάσεις (Wyscout Analysis)

Οι κιτρινόμαυροι έχουν χρόνο να δουλέψουν σε μερικούς τομείς στους οποίους χρειάζονται βελτίωση.

Ο Άρης έχει μετά από πολύ καιρό τον χρόνο και την άνεση να δουλέψει λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, με έναν από τους τομείς με τους οποίους αναμένεται να ασχοληθούν οι κιτρινόμαυροι είναι αυτός των στημένων φάσεων.

Σύμφωνα με το Wyscout ο Άρης δεν απείλησε από στημένη φάση με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο ματς με τον Παναιτωλικό βρήκε μόλις δύο σουτ σε σύνολο δέκα κόρνερ και φάουλ κοντά στην περιοχή.

Απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα δεν απείλησε από τα τέσσερα φάουλ που κέρδισε, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό οι κιτρινόμαυροι δεν βρήκαν φάση μετά από πέντε κόρνερ. Τέλος και στα παιχνίδια με τον Βόλο και τον Ατρόμητο οι κιτρινόμαυροι δεν βρήκαν ευκαριία σε σύνολο εννέα κόρνερ.

Όλα αυτά από μία ομάδα με ικανούς εκτελεστές και κεφαλοσφαιριστές, όπως και με έναν προπονητή ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ο Άκης Μάντζιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή προκειμένου να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το κομμάτι, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button