Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: Στον αέρα τα διαρκείας!

Στη διάθεση του κόσμου τέθηκαν σήμερα (19/08) τα διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για τη σεζόν 2021-2022!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι στον αέρα από την ΚΑΕ Άρης με το σύνθημα “Μαζί Ξανά.”

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η σχέση του ΑΡΗ με τον κόσμο του είναι παραδοσιακά ισχυρή όσο λίγες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Μαζί φτάσαμε στο πάνθεον της Ευρώπης, χτίζοντας την Αυτοκρατορία. Μαζί πανηγυρίσαμε τίτλους εντός κι εκτός Ελλάδας, μαζί περάσαμε και περνάμε και τις δύσκολες στιγμές.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μετά από μία σεζόν και, ημερολογιακά, 1.5 χρόνο αναγκαστικού… χωρισμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι φίλοι της ομάδας επιστρέφουν στο «Nick Galis Hall», το οποίο είναι παραδοσιακά το δεύτερο «σπίτι» τους.

Σε μία εξ ορισμού δύσκολη, οικονομικά, εποχή για όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ έχει στις πλάτες του και «αμαρτίες» του παρελθόντος που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Έως τώρα έχει γίνει κάθε δυνατή κίνηση για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα όρθια, και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η συνέχιση της προσπάθειας για οικονομική εξυγίανση και αφετέρου η δημιουργία μιας ομάδας η οποία, εν όψει και της άρσης των ban της FIBA, θα μπορέσει να δώσει χαρές στον κόσμο.

Το «Nick Galis Hall» είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια από τις πιο ιστορικές έδρες της Ευρώπης, με ένα χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάται: Είναι γεμάτο ανεξαρτήτως συνθηκών και στόχων της ομάδας. Αυτή η «σχέση», που διακόπηκε για λίγο λόγω πανδημίας, είναι μονόδρομος να συνεχιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ αποφέρει οφέλη σε όλους. Ο φίλος του ΑΡΗ έχει εξασφαλισμένη τη θέση του για όλους τους αγώνες της Basket League, ενώ η ομάδα θα έχει δίπλα της τον έκτο παίκτη της, αλλά και μία σημαντική «ανάσα» στο ταμείο”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button