Μπάσκετ

Και ξανά τα ίδια, ήττα ντροπής στην Χαλκίδα

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από την Κύμη στην Χαλκίδα για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα κατάφεραν στην Χαλκίδα, για μια ακόμα φορά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι, οι γηπεδούχοι πιάσανε εξαιρετικά νούμερα και οδήγησαν τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη σε μια ακόμη ντροπιαστική ήττα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παρκέ, έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, βγάλανε σωστές άμυνες και δημιουργούσαν σωστά στην επίθεση, πετυχαίνοντας έτσι μερικά εύκολα καλάθια. Ο Γιάννης Αθηναίου έβγαλε μεγάλη διάθεση και ουσιαστικά τράβηξε από το χέρι την ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο. Για τους γηπεδούχους αυτός που ξεχώρισε στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ο Μανωλόπουλος ο οποίος απέδειξε γιατί είναι καλός σουτέρ πετυχαίνοντας κάποια σημαντικά τρίποντα εκεί που τα είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του και δεν επέτρεψε στον Άρη να ξεφύγει στο σκορ.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 14-21

Στην δεύτερη περίοδο μπήκαν οι αλλαγές και κάπου εκεί πάγωσε ο ρυθμός για τους «κίτρινους», οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία, πάτησαν γκάζι και με μπροστάρη τους τον Μακ Φάντεν, ο οποίος πέτυχε μερικά εξαιρετικά καλάθια αλλά και τον αρχηγό τους τον Μανωλόπουλος ο οποίος έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφεραν να πάρουν τα «ηνία» του αγώνα.

Τέλος ημιχρόνου: 39-35

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης δεν ήταν καλός, έριξε πάρα πολύ την απόδοση του, έχασε την συγκέντρωση του και χωρίς την βοήθεια του Κιθ Μπένσον ο οποίος υπέστη ένα χτύπημα στον ώμο του στο πρώτο δεκάλεπτο, φαινόταν σαν «καταρρέει» απέναντι στην εξαιρετική Κύμη η οποία είχα πατήσει το γκάζι για τα καλά. Σε κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι είχαν πιάσει τέτοιο ρυθμό που από όπου και αν σούταραν η μπάλα κατέληγε στο καλάθι. Σε τρομερή μέρα ο Μακ Φάντεν από τους γηπεδούχος ο οποίος στο τέλος της 3ης περιόδου πέτυχε ακόμα ένα εξαιρετικό καλάθι και συγκεκριμένα ένα τρίποντο από τα εννιά μέτρα.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 70-51

Οι γηπεδούχοι ήταν σε εξαιρετική μέρα, οι «κιτρινόμαυροι» ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να βάλουν στοπ στον εξαιρετικό ρυθμό των παικτών της Κύμης και έτσι οδηγήθηκαν σε μια ακόμα αγωνιστική κατάρρευση.

Τέλος παιχνιδιού: 94-69

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button