Ποδόσφαιρο

Μάγκας Άρης, τους κατέστρεψε τα όνειρα

O Άρης “γονάτισε” τον Παναθηναϊκό με 0-1 και οι “πράσινοι” έχασαν την ευκαιρία να “πλησιάσουν” στον τίτλο, τον οποίο αποχαιρετούν

Ο Παναθηναϊκός ήθελε την νίκη για τον τίτλο, αλλά ο Άρης είχε άλλα σχέδια… Το “χάλασε” στο “τριφύλλι”, το οποίο “γονάτισε” με 0-1. Έτσι, οι “κίτρινοι” πήραν μεγάλη νίκη με 0-1.

“Χτύπησε” ο Σαμόρα για το 0-1 και έχασε ευκαιρία για το 0-2

Ο Άρης άνοιξε το σκορ από νωρίς. Στο 2΄ ο Μάνου δημιούργησε και ο Σαμόρα εκτέλεσε με κεφαλιά, κάνοντας το 0-1. Στο 11′ ο Τσέριν έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα έφυγα άουτ και στο 14′ ο Σουλεϊμάνοφ έπιασε κακό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 22′ ο Ντραγκόφσκι έκανε λάθος, ο Σαμόρα πήρε την μπάλα και σούταρε, αλλά τελευταία στιγμή απομάκρυνε ο Ούγκο. Ο Άρης αντιδρούσε σωστά στην προσπάθεια των γηπεδούχων να απειλήσουν τον Κουέστα, στο 40′ δόθηκε οφσάιντ για τους “κίτρινους”, που στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 0-1.

Δοκάρι για το 0-2, αλλά τελικά “διπλό”

Ο Άρης μπήκε καλά και στο δεύτερο μέρος. Ο Σαμόρα έπιασε φοβερό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι ενώ ο Μάνου δεν μπόρεσε να σκοράρει, όταν πήρε το “ριμπάουντ”. Στο 53′ ο Σπόραρ βρέθηκε… φάτσα με την εστία αλλά δεν σκόραρε, σε μια φάση που κακώς ζητήθηκε πέναλτι. Οι Σαβέριο και Μάνου βγήκαν εκτός στο 59′ και πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ρόουζ και Τζούρασεκ και στο 66′ ο Μορόν πήρε τη θέση του Σαμόρα. Στο 72′ ο Κουέστα μπλόκαρε σε μια καραμπόλα ενώ ο Ισπανός δέχτηκε χτύπημα από τον Σπόραρ στο 77′ ενώ είχε μπλοκάρει την μπάλα. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης κέρδισε!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button