Μπάσκετ

Με έναν δύσκολο αλλά κουρασμένο αντίπαλο στο πρώτο εντός έδρας του πρωταθλήματος ο Άρης (Άρης-Παναθηναϊκός 18:00)

Το πρώτο του παιχνίδι για τις εντός Ελλάδος διοργανώσεις θα δώσει σήμερα ο Άρης μπροστά στον κόσμο του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μετά την νίκη της ομάδας επί του Λαυρίου συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας (Βεργίνης, Λάκι Τζόουνς) είναι απόλυτα έτοιμοι με τον κόουτς του Άρη να έχει στην διάθεση του όλα του τα όπλα, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο κόσμο της ομάδας, καθώς είναι το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη όσον αφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έρχεται στην Θεσσαλονίκη μετά από την νίκη του την Πέμπτη επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με σκορ 89-84 ενώ ούτε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την κούραση που σίγουρα υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι θα αγωνιστεί και πάλι την προσεχή Τρίτη στην Βαυαρία με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Διαιτητικό τρίδυμο του παιχνιδιού θα είναι οι  Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Παναγιώτου με ευχή όλων να είναι να μην επαναληφθούν τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι του Λαυρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button