Μπάσκετ

Οι δηλώσεις της Νιζνι.

Ο Γκιόργκι Ζμπανόφ δήλωσε για την πρόκριση:

«Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και η πειθαρχία που είχαμε στις αποφάσεις του προπονητή. Αντιδράσαμε σωστά στο πρέσινγκ του Άρη σε όλο το γήπεδο, είχαμε καλές αποφάσεις και βρήκαμε λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι».

Ο προπονητής Ζόραν Λούκιτς αφού έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες και χαρακτηρίζοντας τον Ζμπανόφ “παίκτη κλειδί”, τόνισε:

«Μετά την ήττα μας και το τραγικό παιχνίδι που κάναμε, ξέραμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε εδώ. Αυτός ο παίκτης εδώ (ο Ζμπανόφ) είναι το κλειδί του αγώνα για μένα, είναι αυτός που δεν φοβάται κανέναν, είναι αυτός που βγάζει ενέργεια και δίνει το παράδειγμα πώς πρέπει να μάχεσαι για κάθε κατοχή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Άρης έπαιξε καλά στο Νίζνι Νόβγκοροντ, ήθελε να κερδίσει, αλλά ήμασταν καλύτεροι σήμερα».

Για την δουλειά του πάνω στην διάθεση των παικτών, στοιχείο που τους έλειπε στον πρώτο αγώνα, απάντησε:

«δίχως αμφιβολία ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο σήμερα, αλλά επίσης είχαμε και φοβερή ενέργεια, κυρίως αυτός ο νεαρός (Ζμπανόφ)».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button