ΔιεθνήΜπάσκετ

Πέταρ Μίγιοβιτς: «Ο πιο σημαντικός αγώνας ως τώρα»

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπουντούτσνοστ, ο προπονητής της Πέταρ Μίγιοβιτς, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Κόντρα στον Αστέρα, αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε για αρκετά λεπτά, ότι μπορούμε να παίξουμε με κορυφαίες ομάδες σε σοβαρό επίπεδο. Ωστόσο, εκείνο το ματς είναι πίσω μας, μια νέα μέρα και προετοιμασία, αν και προσπαθούμε να μην χωρίσουμε τους αγώνες σε λιγότερο σημαντικούς και σημαντικούς, για τον πιο σημαντικό ίσως αγώνα της σεζόν μέχρι στιγμής. Δεν έχουμε δικαίωμα σε οπισθοδρόμηση στο Eurocup, ειδικά δεν έχουμε δικαίωμα σε ήττα εντός έδρας και μας έρχεται ο Άρης που παίζει αρκετά δυνατά.

Παίζουν πολύ απαιτητικό σωματικό μπάσκετ, έχουν τη δική τους ποιότητα και ταλέντο, ειδικά στην εξωτερική γραμμή όπου οδηγούνται από τον Έλληνα διεθνή Μποχωρίδη και τον Αμερικανό γκαρντ Γκαλινάτ. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στο επίπεδο κάποιων προηγούμενων αγώνων στα οποία παίξαμε καλά αμυντικά. Πιστεύω ότι αυτό θα αποφασίσει τελικά την κατάσταση, θα αποφασίσει την έκβαση του παιχνιδιού, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και γι’ αυτό θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, για να μας βοηθήσουν, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή αυτό σεζόν δεν έχουμε παίξει πιο σημαντικό παιχνίδι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button