Ποδόσφαιρο

Πήρε φορ από την… Κλουζ ο Πανσερραϊκός!

Η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών.

Μετά τον Αμρ Ουάρντα, ο Πανσερραϊκός ενισχύει κι άλλο τη μεσοεπιθετική του γραμμή καθώς ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά τη συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό Χεφτέ Μπετανκόρ.

Ο 30χρονος Ισπανός φορ, που έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα, έδωσε τα χέρια σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ομάδα των Σερρών και θα ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Μπετανκόρ έμεινε ελεύθερος από τη ρουμανική Κλουζ, με την οποία φέτος μετρούσε 17 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από την Κλουζ πέρασε από την κυπριακή Πάφο, όπου είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χεφτέ Μπετανκόρ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου. O 30χρονος επιθετικός θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο Χεφτέ Μπετανκόρ είναι γεννημένος στις 06/07/1993, αγωνίζεται ως επιθετικός και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Ρουμάνικη Κλούζ, με την οποία είχε από πέρυσι 32 συμμετοχές και 5 γκολ, εκ των οποίων οι 6 ευρωπαϊκές και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στην Πάφο με 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Ισπανός φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας έχοντας αγωνιστεί σε Χέρκουλες, Οντινιεντ, Τενερίφη Β’, Ελντινένσε, Ουνιόν Βιέρα, Μπανταχοθ, Λας Πάλμας, Αραντίνα, Σαν Φερνάντο και το 2018 μετακόμισε στην Αυστρία.

Εκεί αγωνίστηκε στην Στάντλ Παουρα, τη Μαντερσμπουργκ και τη Ριντ, αποχωρώντας με 61 συμμετοχές και 31 γκολ και με ένα βραβείο πρώτου σκόρερ στην Β’ Αυστρίας το 2020, για να αναχωρήσει για τη Ρουμανία.

Οι Βαλουντάρι και η Φαρούλ Κονσταντα ήταν οι επόμενες του ομάδες με 67 συμμετοχές και 26 γκολ και μάλιστα το 2021 αναδείχθηκε καλύτερος ξένος παίκτης στη Ρουμανία, έχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις.

Χεφτέ, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button