Βόλεϊ

Η «μάχη» που κέρδισε ο Άρης με την ΑΕΚ και το… τριπλό κέρδος

Οι κιτρινόμαυροι δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους και έκαναν μία πολύ σημαντική κίνηση για να τα καταφέρουν.

Με την είδηση ότι η Έλενα Μπάκα ήταν «ανοιχτή» στο να αποχωρήσει από τη Γαλλία, αρκετές ομάδες ασχολήθηκαν με την περίπτωση της. Πρόκειται άλλωστε για διεθνή ακραία η οποία αγωνίστηκε στο πρόσφατο ευρωβόλεϊ…

Μία από τις ομάδες που κατέθεσαν πρόταση για την Μπάκα ήταν η ΑΕΚ η οποία επίσης δεν είναι ικανοποιημένη με το ξεκίνημα της σεζόν της που τη φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά το ότι οι περισσότεροι στον χώρο υπολόγιζαν την ομάδα της Αθήνας ως φαβορί, ο Άρης έδωσε τα χέρια με την αθλήτρια και κατάφερε να την φέρει και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει ένα τριπλό κέρδος. Πρώτο και κυριότερο είναι προφανώς η ποιότητα που παίρνει ο Άρης με μία παίκτρια υψηλού επιπέδου.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το ότι απελευθερώνεται μία θέση ξένης από εδώ και πέρα, με τους ανθρώπους να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όπου εκείνοι κρίνουν σκόπιμο.

Τρίτο και τελευταίο κέρδος για τον Άρη είναι ότι αποκτά μία αθλήτρια η οποία δεν χρειάζεται προσαρμογή και η αξία της είναι δεδομένη. Γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα αλλά και την ομάδα και πρόκειται ουσιαστικά για ένα… safe bet!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button