Ποδόσφαιρο

Πλάνο με ερωτηματικά – Ποιοι “παίζουν” για την ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος έχει τις επιστροφές των Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ στην αποστολή, αλλά και αρκετούς που είναι μέσα, παραμένοντας πάντως αμφίβολοι για το σημερινό (19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην άμυνα ο Κουέστα “παίζει” εάν θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ή θα παραμείνει ο Χουτεσιώτης. Σίγουρα θα επανέλθει ο Οντουμπάζιο στα δεξιά της άμυνας, μετά τις ανάσες που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ. Ερωτηματικό είναι η διαχείριση του Φαμπιάνο, ο οποίος θα πάρει χρόνο και ίσως από το ξεκίνημα, “σπάζοντας” το δίδυμο Ρόουζ-Μπράμπετς. Διαφορετικά θα έρθει από τον πάγκο. Ο Μοντόγια θα είναι στα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή ο Ζουλ θα επανέλθει δίπλα στον Νταρίντα, με τον Φετφατζίδη λίγο πιο μπροστά και τον Γκαρθία μάλλον να μένει στον πάγκο.

Ίσως η πιο σημαντική απόφαση αφορά τη θέση “9”, με τον Μορόν ναι μεν να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, αλλά η παρουσία του στο αρχικό σχήμα να μην είναι σίγουρη και τον Σαμόρα να είναι η εναλλακτική απόντος του τιμωρημένου Ανσαριφάρντ.

Στα εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει ο Σαβέριο αριστερά, ενώ η θέση στα δεξιά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Σουλεϊμάνοφ που είναι η πρώτη επιλογή, με τον Παναγίδη να ακολουθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button