Διεθνή

Προσπάθησαν για τη μεγαλύτερη κίνηση στην ιστορία του NBA οι Γουόριορς-Προσέγγισαν τον ΛεΜπρον!

Επιχείρησαν ιστορική μεταγραφή.

Ένα 24ωρο πριν εκπνεύσει η trade deadline της 8η Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύπτει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Ουόριορς προσπάθησαν να πείσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής, προκειμένου να γίνει δίδυμο με τον Στεφ Κάρι.

Οι διοικούντες του συλλόγου από το Σαν Φρανσίσκο ήταν πρόθυμοι να παρουσιάσουν ένα πακέτο συμφωνίας, αλλά ούτε οι Λέικερς ούτε ο Τζέιμς ήταν τελικά πρόθυμοι για να ευοδωθεί αυτό το σενάριο.

Με την παρότρυνση του Ντρέιμοντ Γκριν ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς, Τζο Λακόμπ, επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, για να ρωτήσει εάν η προφανής δημόσια απογοήτευση του Τζέιμς θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως άνοιγμα για συζήτηση ανταλλαγής.

Κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη, όμως το Γκόλντεν Στέιτ μπορεί να ελπίζει το καλοκαίρι στην άφιξη του «βασιλιά». Είναι στο χέρι του Τζέιμς να ανανεώσει και την επόμενη σεζόν (2024-25) με του Λέικερς έναντι 51,4 εκατομμυρίων δολαρίων ή να απορρίψει αυτή την επιλογή και να υπογράψει μια νέα πιο συμφέρουσα συμφωνία είτε με την ίδια ομάδα, είτε με άλλη.

Οι Ουόριορς θα μπορούσαν να επανεξετάσουν ένα κυνήγι εκτός εποχής, όταν ο Τζέιμς έχει δικαίωμα παίκτη 51,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο συμβόλαιό του για την περίοδο 2024-2025. Εάν ο Τζέιμς επιστρέψει στους Λέικερς, πιθανότατα θα το κάνει απορρίπτοντας αυτήν την επιλογή και υπογράφοντας εκ νέου με το LA σε μια νέα συμφωνία που θα του επέτρεπε ετήσια αύξηση. Από πλευράς Ουόριορς πάντως μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος φέτος αμείβεται με 43,2 εκατομμύρια δολάρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button