Μπάσκετ

Σλαφτσάκης: «Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε στη Media Day για τον αυριανό (18/10, 20:00) αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Έλληνας φόργουορντ επισήμανε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Θα φανεί αύριο ποιος έχει μεγαλύτερη ποιότητα, ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο. Πιστεύω θα κερδίσει αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα εμφανίσουμε ένα πρόσωπο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το πόσο βοήθησε η νίκη στην Πάτρα και πόσο βοηθά που σε κάθε αγώνα μπαίνουν περισσότεροι παίκτες στην εξίσωση: «Στον αγώνα με τον Απόλλωνα υπήρχε το πρέπει. Σίγουρα μας δίνει μία ώθηση αυτή η νίκη, μία έξτρα ενέργεια, ενώ ανεβαίνει και η ψυχολογία μας. Από κει και πέρα, το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με άλλες απαιτήσεις, άλλες ανάγκες. Η Τουρκ έχει τεράστιο βάθος και διαφορετική ποιότητα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε όπως μπορούμε».

Για το αν μέσω σκάουτινγκ βρέθηκαν κάποια αδύνατα σημεία της Τουρκ Τέλεκομ: «Σίγουρα βρέθηκαν. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας, να προσαρμοστούμε γιατί έχουμε τρεις μέρες για να ετοιμάσουμε ένα παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν έχει σχέση η περσινή ομάδα της Τουρκ με τη φετινή, από τη στιγμή που αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει και η φιλοσοφία. Από κει και πέρα, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, μέσα από την άμυνά μας η οποία πρέπει να είναι η δύναμη και η βάση μας για να βρούμε λύσεις στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι και πάλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρκετά πιο μεγαλόσωμους παίκτες: «Οι ψηλοί της Τέλεκομ είναι θηριώδεις. Όμως δε φοβόμαστε κανέναν. Παίξαμε και με ψηλούς όπως ο Μιλουτίνοφ και αυτοί της Γκραν Κανάρια. Εμείς όμως θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button