Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Το χειρότερο ημίχρονο, απογοητεύσαμε τον κόσμο”

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Άρη, ενώ δεν ξέχασε την σημαντική παρουσία του κόσμου σ’ ένα ακόμη παιχνίδι.

Όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα:

“Ήταν ένα κακό απόγευμα για εμάς. Είναι δύο ιστορικές ομάδες, αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούσαν να γίνουν ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο είναι το χειρότερο που έχουμε κάνει φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και είχαμε και την φάση στο 93′. Πλέον έχουμε επικεντρωθεί στην μαθηματική εξασφάλιση. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε εδώ μαζί μας, τον απογοητεύσαμε αλλά θα επανορθώσουμε”.

Για την μη χρησιμοποίηση του Διαμαντόπουλου: “Κάποια πράγματα δεν τα ξέρετε. Ο Διαμαντόπουλος είχε ένα θέμα με πυρετό το Σάββατο. Προτίμησα να τον έχω για 35-40 λεπτά έτσι ώστε να τον έχω και την Τετάρτη”

Για το χαμηλό ποσοστό κατοχής: “Δεν παίζει σημαντικό ρόλο αλλά σίγουρα θέλουμε να την έχουμε. Μας την πήρε ο Απόλλων Πόντου. Δεν του την δώσαμε, μας την πήρε και δεν μπορούσαμε να την πάρουμε πίσω.”

Για την εικόνα της ομάδας: “Δύο σημαντικά στοιχεία από την αρχή της χρονιάς ως σήμερα, είναι το εύκολο γκολ και η δημιουργία εύκολου γκολ. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει διάφορες αλλαγές. Τον τελευταία καιρό, ενδιαφέρομαι περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για την εικόνα. Έχουμε πάρει πολλά πράγματα.”

Για την χρησιμοποίηση του Βαγγέλη Πλατέλλα ως 10αρι: “Δύο σημαντικά στοιχεία από την αρχή της χρονιάς ως σήμερα, είναι το εύκολο γκολ και η δημιουργία εύκολου γκολ. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει διάφορες αλλαγές. Τον τελευταία καιρό, ενδιαφέρομαι περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για την εικόνα. Νομίζω ότι ο Βαγγέλης μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά όχι σε ένα τόσο κακό γήπεδο. Έχουμε πάρει πολλά πράγματα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button