Μπάσκετ

Ταπούτος: «Τη νίκη με το Λαύριο και μετά το μυαλό στον έξτρα γύρο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ταπούτος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Για τα 110α γενέθλια του Άρη:

Είμαστε περήφανοι γιατί ο Άρης είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, έχει φιλάθλους και οπαδούς σε όλον τον κόσμο, έχει κόσμο που μπορεί να υποστηρίζει άλλες ομάδες αλλά τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Άρη.

Ακόμη και έξω όταν πηγαίνεις και ακούς καλά λόγια για την ομάδα, σίγουρα νιώθεις πολύ ιδιαίτερα, νιώθεις περήφανος για αυτό που αγαπάς.

Για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου:

Είναι μία εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθούν όλοι οι αθλητές, όλα τα τμήματα. Ελπίζω ο καιρός να είναι σύμμαχος και να ζήσουμε κάτι που δεν έχουμε ζήσει ξανά.

Θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και που θα πάρει την προβολή σε όλη τη χώρα αλλά και έξω από αυτήν.

Για το μπάσκετ του Άρη και τη σημασία της Ευρωπαϊκής του πορείας:

Το μπάσκετ είναι ένα τμήμα που έχει κάνει γνωστό τον Άρη σε όλη την υφήλιο, το διαπιστώνουμε χρόνια, το διαπιστώσαμε ακόμη περισσότερο φέτος.

Αυτή η γνωριμία που κάναμε φέτος ξανά με την Ευρώπη, ότι συστηθήκαμε ξανά σαν Άρης είναι η βάση για να χτίσουμε κάτι καλό και αξιόλογο στο μέλλον. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι μπορούμε να το καταφέρουμε γιατί ο κόσμος του Άρη έχει μεγάλη δυναμική.

Για το παιχνίδι με το Λαύριο που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών:

Τα τελευταία χρόνια δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Όσα χρόνια είμαι στην ομάδα εγώ δεν το έχω ξαναζήσει. Για εμάς πάντοτε ένα εντός έδρας παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι αύριο να παίξουμε ένα ματς σε άδειες κερκίδες.

Δεν θέλω να αναλύσω και να σχολιάσω τους λόγους, εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι ελπίζω και εύχομαι να εφαρμόζεται αυτό σε όλα τα γήπεδα, τότε θα πούμε ότι υπάρχει όντως δικαιοσύνη.

Εμείς θέλουμε μία νίκη, θέλουμε να μας δώσει ψυχολογία γιατί τη χρειαζόμαστε και μετά αφού τελειώσει η κανονική περίοδο θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τον έξτρα γύρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button