Ποδόσφαιρο

Τα βλέμματα σε Λεωφόρο και Ιωάννινα

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League την Κυριακή.

Στις 15:00, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Αθ. Διάκος». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με τρεις βαθμούς. Στα επτά προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Αγρινιώτες έχουν δυο νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Οι γηπεδούχοι έχουν πανηγυρίσει μια φορά τη νίκη, ενώ τα γκολ είναι 9-7 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στις 17:30, ο Άρης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη του, σε επίσημη αναμέτρηση για τη μεγάλη κατηγορία.

Στις 19:30, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς σε πέντε ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς σε έξι ματς. Στα προηγούμενα 75 ματς των δυο ομάδων, με γηπεδούχους τους «πράσινους», το «τριφύλλι» μετράει 47 νίκες και ο «Δικέφαλος» του Βορρά δέκα. Επίσης, 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 130-54 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, στις 20:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς. Στα 28 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στα Ιωάννινα, ο Ολυμπιακός μετράει δώδεκα νίκες. Οι Γιαννιώτες έχουν επτά νίκες, ενώ εννέα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 42-31 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός (15:00)
Άρης-ΑΕ Κηφισιάς (17:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:30 Novasports Prime)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button