Ποδόσφαιρο

Τα βλέμματα σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια

Δύο σπουδαία ντέρμπι, ένα στην Τούμπα και ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι προγραμματισμένα απόψε για την 4η αγωνιστική της Super League 

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα στο Ηράκλειο ενώ έχουν να σκέφτονται και το ταξίδι στο Ελσίνκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» με τον Αστέρα Τρίπολης, στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους, και θέλουν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Λίγες ημέρες πριν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι σε Μπράιτον και Φράιμπουργκ, αντίστοιχα, η ΑΕΚ περιμένει στην OPAP Arena τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» θέλει να… ρεφάρει την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το 3×3 στον Πειραιά, ευελπιστούν να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και εκτός έδρας.

Στη σύγκρουση των νεοφώτιστων, η Κηφισιά υποδέχεται στην Καισαριανή τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» για την ώρα να κλέβουν τις εντυπώσεις, όμως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει την ουσία. Ο Αστέρας κοντράρεται στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο ομάδες να έχουν βλέψεις εξάδας ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στο Περιστέρι. Εκεί, όπου Ατρόμητος και Βόλος θα ψάξουν για το πρώτο τους «τρίποντο», με τους γηπεδούχους να αναζητούν, παράλληλα, και την ηρεμία τους, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button