Ποδόσφαιρο

Τα διλήμματα ενόψει ΠΑΣ!

Νέα εβδομάδα, νέος αντίπαλος αλλά οι προβληματισμοί δεν λείπουν ούτε αυτήν τη φορά για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος από τη Δευτέρα έχει βάλει στο “κάδρο” τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από χθες η ομάδα… πατάει γκαζί για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (29/10, 20.30) και από σήμερα σταδιακά στο μυαλό του προπονητή θα υπάρχει πιο έντονα το πλάνο της ενδεκάδας που θα χρησιμοποιήσει, με τις διαφοροποιήσεις σε κάποιες θέσεις να υπάρχουν στο τραπέζι.

Πρώτη και καλύτερη αυτή του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος ήταν καταλυτικός, αν και ανέτοιμος, κόντρα στον Πανσερραϊκό. Εφόσον αυτή την εβδομάδα δεν έχει ενοχλήσεις, τότε αναμένεται να επιστρέψει στα αρχικά πλάνα του Μάντζιου, διεκδικώντας είτε τη θέση του Τζούρασεκ, είτε εκείνη του Πάρντο.

Μία θέση “παίζει” και στα εξτρέμ. Ο Σουλεϊμάνοφ… δεν κουνιέται με τίποτα, οπότε το θέμα είναι τι επιλογή θα γίνει στα αριστερά. Ο Μενέντες έκανε βήματα πίσω το περασμένο Σάββατο, ο Κάρλσον κάποια στιγμή θα πάρει μία ευκαιρία ξανά, ενώ υπάρχει και ο Παναγίδης που μπαίνει πλέον στην κουβέντα για την ενδεκάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι.

Μαζί με το… μόνιμο δίλημμα ανάμεσα σε Μοντόγια και Οντουμπάζιο για τα δεξιά, κλείνει ο κύκλος των πιθανών ή δεδομένων διαφοροποιήσεων στα πλάνα του Μάντζιου, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο στην σημερινή και την αυριανή προπόνηση, όπου ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει και τις τελικές του δοκιμές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button