Ποδόσφαιρο

Του έκοψε το πρωτάθλημα και φέτος!

Ο Άρης έμεινε όρθιος (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό που “καιγόταν” για την νίκη

Το αρνητικό σερί των ηττών έλαβε τέλος. Ο Άρης ήταν βελτιωμένος απέναντι στον Ολυμπιακό, έκανε καλή εμφάνιση και το ματς έληξε ισόπαλο (1-1). Με αυτό το αποτέλεσμα, για δεύτερη σερί χρονιά, οι “κίτρινοι”… κόβουν το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.

Τραγικός ο ρέφερι, Ομπρένοβιτς

Στο 6′ ο Ολυμπιακός σκόραρε αλλά είχε προηγηθεί φάουλ στον Μορόν. Ο Ομπρένοβιτς είχε κλείσει τα μάτια και δεν έδωσε παράβαση, ωστόσο με παρέμβαση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε. Στο 12′ ο Νταρίντα γύρισε τη μπάλα αλλά δεν πρόλαβε ο Μορόν και το σουτ του Σαβέριο κόντραρε. Στο επόμενο λεπτό ο Κουέστα μπλόκαρε σουτ του Ροντινέι ενώ στο 21′ έκανε λάθος του Ζουλ, ο Φορτούνης έδωσε στον Έσε και αυτός έκανε δυνατό σουτ, με τον Κουέστα να αντιδράει σωστά.

Στο 26′ ο Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο και στο 30′ το φάουλ σε καλή θέση που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι, δεν “έβγαλε” κάποια επικίνδυνη φάση. Στο 49′ ο Άρης είχε σημαντική ευκαιρία με τον Φετφατζόδη και ο Τζολάκης παραχώρησε κόρνερ ενώ πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, σε φάση διαρκείας, απομάκρυναν οι παίκτες του Άρη. Το ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα (0-0).

To 1-0 o Moρόν, “απάντησε” γρήγορα (1-1) ο Ολυμπιακός

Ο Άρης έχει προηγηθεί στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά από ένα γέμισμα του Οντουμπάτζιο, ο Μορόν ήταν αυτός που κέρδισε την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Τζολάκη και δεν έκανε λάθος. Πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το 1-0. Ο Ελ Καμπί ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο 53′. Η άμυνα των “κιτρίνων” δεν λειτούργησε καλά και έγινε το 1-1, σε μια φάση που ελέγχθηκε για οφσάιντ αλλά το τέρμα μέτρησε κανονικά. Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 59′ οι Μάνου και Σαμόρα πήραν την θέση των Φετφατζίδη και Σαβέριο.

Το γέμισμα του Οντουμπάτζιο στο 62΄ κατέληξε στην αγκαλιά του Τζολάκη. Η πρώτη τελική του Σαμόρα στο 66′ “πήγε” πάνω στον πορτιέρο του Ολυμπιακού ο οποίος μπλόκαρε και το σουτ του Μοντόγια στο 72′. Για τέταρτη φορά ο Σλοβένος ρέφερι έκοψε το πλεονέκτημα, ο Σαμόρα έφευγε μόνος στο 83′ και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συγκεκριμένη φάση. Στο 84′ την τελευταία στιγμή ο Τσικίνιο πρόλαβε τον Μορόν, πριν ο Ισπανός βγει μπροστά ενώ ο τελευταίος έκανε κακή επιλογή στις καθυστερήσεις, δεν έδωσε την μπάλα σε έναν εκ των τριών συμπαικτών του που… περίμεναν μέσα στην περιοχή και χάθηκε η ευκαιρία να απειλήσει ο Άρης. Το παιχνίδι έληξε 1-1 μετά από κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους στο φινάλε του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button