Ποδόσφαιρο

Το «χρυσό» πριμ που θα λάβουν οι παίκτες του Καζακστάν αν περάσουν από την Ελλάδα

Διαβάστε το ποσό.

Ελλάδα και Καζακστάν έρχονται αντιμέτωπες σήμερα (21.03 21:45, ALPHA + NOVASPORTS PRIME) στην «OPAP Arena» για τα Playoffs του UEFA Nations League. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο στον τελικό με φόντο την πρόκριση στη τελική φάση του EURO 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.


Οι Καζάκοι προέρχονται από την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους σε προκριματικό όμιλο. Συγκεκριμένα, σε όμιλο με Δανία, Φινλανδία, Σλοβενία, Βόρεια Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο τερμάτισε στην 3η θέση με 18 βαθμούς όσους είχαν δηλαδή οι Φινλανδοί, ενώ την απ’ ευθείας πρόκριση πανηγύρισαν οι Δανοί και οι Σλοβένοι.

Όπως εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς οι Καζάκοι έχουν μπροστά τους μία ιστορική πρόκληση, καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχαν φτάσει τόσο κοντά στην πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Την σημαντικότητα του αποψινού παιχνιδιού την αντιλαμβάνονται όλοι στη χώρα και ο καθένας από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να προσδώσει ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Freedom Holding Corp, Τιμούρ Τούρλοφ, ο οποίος είναι και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καζακστάν, ενημέρωσε ότι σε περίπτωση πρόκρισης επί της Ελλάδας θα δώσει έξτρα πριμ στους παίκτες που θα φτάνει τα 100 εκατομμύρια τένγκε (205.000 ευρώ).

«Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για το ποδόσφαιρο του Καζακστάν και για τη χώρα συνολικά. Μπροστά στα μάτια μας, η εθνική ομάδα γράφει ιστορία και τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να υποστηρίξουμε. Οι αθλητές μας έχουν διανύσει πολύ δρόμο και δουλεύουν, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας – το πιο σημαντικό παιχνίδι στον δρόμο για το EURO 2024. Ελπίζω ότι το χρηματικό έπαθλο θα δώσει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα, και επίσης χρησιμεύσει ως κάλεσμα για όλους μας να στηριχθούμε στην ομάδα του Καζακστάν μαζί!», ήταν τα λόγια του Τούρλοφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button