ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Χατζηαντωνίου: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Σε δηλώσεις στο gazzetta, προχώρησε ο προπονητής του Άρη, τονίζοντας πως πιστεύει στην προσπάθεια της ομάδας.

Αρχικά ο «Χασίντο» μιλώντας για το πως βλέπει τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ ανέφερε τα εξής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε εξ’ αρχής να ανέβει. Εμάς μας προέκυψε παίζοντας καλά να βρεθούμε σε αυτή την φάση. Είμαστε καλά και θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε την άνοδο».

Για το που θα κριθούν τα παιχνίδια αυτά: «Κυρίως στην ψυχραιμία που θα δείξει η κάθε ομάδα για να αποδώσει αυτό που μπορεί. Απέναντι σε δυνατές ομάδες έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Για το ότι θα έχουμε Play Off ανάμεσα σε ομάδες που έχουν πολύ κόσμο: «Είναι ομάδες που μακάρι να ήταν στην Volley League. Έχουν ιστορία, έχουν κόσμο. Γενικά είναι ομάδες που κάθε άθλημα τις χρειάζεται, ειδικά το βόλεϊ. Φωτεινές εξαιρέσεις είναι και η Καλαμάτα και η Σύρος, αλλά χρειαζόμαστε ομάδες με ιστορία και αυτές οι τέσσερις που θα αγωνιστούν στα φετινά Play Off έχουν ιστορία»..

Για το ποιος ήταν ο αρχικός στόχος του Άρη φέτος: «Εμείς τον Δεκέμβριο που ήρθα πηγαίναμε για πλέι άουτ. Έχουμε καλούς παίκτες, πιστεύω στα παιδιά μου. Από τότε που ήρθα κάναμε δύο γκέλες και όλες τις άλλες τις κερδίσαμε και με τον Φλοίσβο χάσαμε με 3-2. Το πρόσωπο έχει αλλάξει και διεκδικούμε πράγματα».

Για το αν υπάρχει άγχος για τα ματς αυτά: «Το άγχος το έχεις πάντα. Και σου φεύγει παίζοντας. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει οι παίκτες πρέπει να ζουν με το άγχος».

Για το που θα στηριχθεί ο Άρης: «Εμείς είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται πάνω στο φιλέ. Παίζουμε καλά στο μπλοκ και διεκδικούμε πράγματα εκεί. Γενικά χρειάζεται να κάνεις πολλά καλά πράγματα και πολλές φορές. Γιαυτό πρέπει να έχουμε την ηρεμία και την ψυχραιμία για να αντεπεξέλθουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button