Βόλεϊ

Αντωνιάδης: «Σεβόμαστε τον Άρη»

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε στο gazzetta, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, ενόψει των αγώνων με τον Άρη.

Για το αν υπάρχει πίεση επειδή ο ΟΦΗ θεωρητικά είναι το φαβορί: «Εμείς ήμασταν πιεσμένοι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και κάθε παιχνίδι ήταν πιεστικό γιατί δεν έπρεπε να χάσεις. Υπάρχει πίεση αλλά έχουμε προσαρμοστεί. Είμαστε μαθημένοι. Κάνοντας την πρώτη νίκη θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Γι’ αυτό και το πρώτο παιχνίδι θα είναι σημαντικό».

Για το ποια είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση με τον Άρη: «Έχουμε δύο πολύ καλούς ξένους τον ακραίο και τον διαγώνιο. Έχουμε καλή υποδοχή. Ο Άρης έχει καλούς κεντρικούς και έμπειρους παίκτες στην άκρη. Αυτοί είναι τα βαριά χαρτιά, ενώ και ο Κουβανός πασαδόρος, τους άλλαξε την εικόνα. Θέλουν υπομονή τα παιχνίδια και εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Η μόνη μας ήττα στο σπίτι μας κόντρα στον Άρη και το πάθημα έγινε μάθημα. Ήταν μια κακή ήττα και δεν θέλουμε να επαναληφθεί».

Για το πόσο σημαντικό είναι για το βόλεϊ που είναι στα Play Off 4 τόσο μεγάλες ομάδες: «Είναι σίγουρα σημαντικό το να υπάρχουν τέτοιες ομάδες που να παλεύουν για την άνοδο. Είναι πολύ καλό για το άθλημα συνολικά. Ο κόσμος θα τις στηρίξει όλες και όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε γεμάτα γήπεδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button