Ποδόσφαιρο

“Όσα έγιναν με τον Γκαρθία και η άμεση βελτίωσή του…”

Τι αναφέρεται για τον Μάνου, που γύρισε στο ματς με τον Παναιτωλικό

O γιατρός του Άρη, Γιάννη Χρίστου, “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό την ανάρτηση από την κλινική “Άγιος Λουκάς”, στην οποία αναφέρονται όσα έγιναν σχετικά με τον Μάνου Γκαρθία, που επέστρεψε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά:

“Ο Μανού Γκαρσία, μετά την επέμβαση συνδεσμοπλαστικής πρόσθιου χιαστού και συρραφής μηνίσκου δεξιού γόνατος που έκανε στην Ισπανία, παρουσίασε επεισόδια οιδήματος, τα οποία δεν τον άφηναν να επανέλθει στο προηγούμενο αγωνιστικό επίπεδο.

Στους 7 μήνες μετεγχειρητικά, κατόπιν των απαραίτητων εξετάσεων, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει αρθροσκόπηση γόνατος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια βλάβη στον μηνίσκο του δεξιού γόνατος.

Η επέμβαση διενεργήθηκε από τον γιατρό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Άρη και συνεργάτη της Κλινικής “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”, Γιάννη Χρίστου.

Ο αθλητής παρουσίασε άμεση βελτίωση και, προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία και να βελτιωθεί η ποιότητα του χόνδρου, έγιναν εγχύσεις με PRP και Υαλουρονικό οξύ. Η εξέλιξη της αποκατάστασής του ήταν καλή και ο αθλητής επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button