Ποδόσφαιρο

Άρης με ψυχή έκανε την ανατροπή (3-1) και στέλνει τον ΟΦΗ στην Β’ Εθνική!

Ποδοσφαιρική…δικαιοσύνη στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη να κάνει βήμα για την τετράδα στέλνοντας τον αντίπαλο του ένα βήμα από την Β’ Εθνική

Λάθη στην άμυνα και…πεναλτι έφεραν το 0-1

Ο Άρης ήταν ο πρώτος που απείλησε, με τον Ματέο Γκαρσία να σουτάρει άουτ στο δεύτερο λεπτά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά και τον Στρέζο να αποκρούει σουτ του Φετφατζίδη 5 λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 9′ με τον Κουέστα να τρέχει να καλύψει σε μια κάθετη μπαλιά του ΟΦΗ, κάνοντας φάουλ και δεχόμενος την κίτρινη κάρτα.

Στο 14′ ο Ματίγια απείλησε με εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ ενώ στο 25′ σουτ του Γιουνές κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, με τον Σέζο όμως να δίνει την μπάλα στον ΟΦΗ.

Ένα ακόμη όμως λάθος της άμυνας του Άρη στο 26′ ήταν αρκετό ώστε ο Βαζ να ανοίξει το σκορ και να δυσκολέψει τα πράγματα για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης απείλησε με μακρινά σουτ στο 34′ και το 35′ με την μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στο 43ο λεπτό. Ο Άρης κέρδισε (σωστά) πέναλτι το οποίο όμως ο Ματέο Γκαρσία δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ… Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έγινε και άλλο πέναλτι, που δεν δόθηκε όμως από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ανατροπάρα με Ρόουζ και..φάουλ

Με τον Φετφατζίδη απείλησε ο Άρης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο εξτρέμ του Άρη έκανε εκπληκτική κούρσα αλλά αδύναμο σουτ στο 50, ενώ πλασέ του μέσα από την περιοχή κατέλξηε λίγο άουτ τέσσερα λεπτά μετά.

Μετά από το συγκεκριμένο σουτ ο Σωτηρίου χτύπησε και μετά από 3 λεπτά που έμεινε στο έδαφος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης συνέχισε να απειλεί με σουτ των Ματίγια, Κόρχουτ, Ντιγκινί αλλά και με κεφαλιά του Ρόουζ χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον Στρέζο.

Ο Ροζ ήταν όμως και αυτός που τελικά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Γάλλος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-1!

Ο Άρης συνέχισε να απειλεί, με κεφαλιά του Ντιγκινί αλλά και σουτ του Σιώπη ενώ ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το 89′ όταν ο Χαβιέ Ματίγια με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ νίκησε τον Στρέζο κάνοντας την ανατροπή για τον Άρη.

Λίγο αργότερα, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Νίκο Μαρτίνεζ με ένα ακόμη εκπληκτικά εκτελεσμένο φάουλ να κάνει το τελικό 3-1!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button