ΔιεθνήΜπάσκετ

Αρίνας κατά Team USA: «Για λύπηση το ρόστερ»

Tι ανέφερε

Πολύ κατώτερη της περίστασης θεωρεί την ομάδα των ΗΠΑ που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γκίλμπερτ Αρίνας. Ο παλαίμαχος γκαρντ, που συνηθίζει να κάνει αιχμηρά σχόλια, θεωρεί πως η στελέχωση της ομάδας είναι πολύ… μέτρια. «Βλέπετε τη λίστα των παικτών του Στιβ Κερ; Είναι ένα ρόστερ για λύπηση. Χαίρομαι για τα παιδιά που είναι εκεί, αλλά κάποια δεν τα ξέρω καν. Κάποιοι από αυτούς μάλλον δεν είναι βασικοί ούτε στις ομάδες τους», τόνισε ο Αρίνας.

«Είναι ντροπή γιατί κάποιοι σταρ θέλουν πραγματικά να παίξουν (σ.σ. εννοεί τον Τρέι Γιανγκ) και τους αποκλείεις λέγοντας ότι δεν ταιριάζουν στο στυλ σου. Πώς διάολο ξέρεις ότι δεν θα προσαρμοστεί στο στυλ σου, αν δεν του δώσεις μια ευκαιρία; Γι’ αυτό γίνεται η προετοιμασία. Ας πάνε αυτοί που θέλουν και ας δείξουν εκεί αν μπορούν. Μην κρίνεις τον κάθε παίκτη από το πώς παίζει στην ομάδα του, ας δεις πρώτα τι μπορεί να κάνει παίζοντας δίπλα σε διαφορετικούς παίκτες», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως την δωδεκάδα των ΗΠΑ απαρτίζουν οι: Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζος Χαρτ, Όστιν Ριβς, Άντονι Έντουαρντς, Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίτζες, Μπόμπι Πόρτις, Κάμερον Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Γουόκερ Κέσλερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button