Ποδόσφαιρο

«Ζωντανά»για την άνοδο τα Χανιά!

Σημαντική νίκη επί της Καλαμάτας.

Το θρίλερ για την άνοδο στη Stoiximan Super League συνεχίζεται στον Νότιο Όμιλο, μετά από τη νίκη που πήραν τα Χανιά απέναντι στην Καλαμάτα (2-0). Οι νησιώτες πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Λεμονή (19′) και τον Ελευθεριάδη (84′), μειώνοντας έτσι τη διαφορά από την Athens Kallithea στους τρεις βαθμούς.

Το μείζον για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είναι πως διατήρησε το δικαίωμα στην ελπίδα της ανατροπής σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή, ειδικά από την στιγμή που η Athens Kallithea δοκιμάζεται τη Μεγάλη Δευτέρα στην έδρα του Ιωνικού.

Αυτό στο οποίο προσδοκούν τα Χανιά είναι στη νίκη του Ιωνικού ώστε να τα παίξουν όλα για όλα στο μεταξύ τους ντέρμπι στο “Ελ Πάσο” μετά από τη διακοπή του Πάσχα.

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Κατσούρρι (75′ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίας, Νίλι (75′ Ελευθεριάδης), Τσέλιος (64′ Μανουσάκης), Κόλα (53′ Μιούλερ), Μάναλης (75′ Βουό).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοβάλ, Κάνιας (46′ Ματέους), Κατάλντι (75′ Λόπεζ), Ακόστα (65′ Μπαράλες), Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Πασάς, Γρίβας (75′ Τάτος), Αρίμπας (83′ Κωτσόπουλος).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button