Μπάσκετ

Η απάντηση Μποχωρίδη στο “καράτε μπάσκετ” του Σεγκούρα: “Ο καθένας μπορεί να θέλει να επηρεάσει τους διαιτητές” (vid)

Τι είπε ο Έλληνας παίκτης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Ο Έλληνας παίκτης είπε: “Ηταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Βγάλαμε την ενέργεια που θέλαμε. Ο Κολοσσός επέστρεψε στο ματς και το έκανε ντέρμπι αλλά το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε”.

Για το ότι ο Μπάνκστον είχε 20 πόντους στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο περιορίστηκε το παιχνίδι του Άρη κοντά στο καλάθι: “Σίγουρα η αντίπαλη ομάδα προσαρμόστηκε. Στο πρώτο μέρος μας βγήκε, στο δεύτερο δεν βρήκαμε τις ίδιες λύσεις. Έτσι είναι όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να διαβάσεις την αντίπαλη άμυνα. Προσαρμόζονται”.

Για το σχόλιο του Σεγκούρα για… καράτε μπάσκετ από τον Άρη: “Δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω. Ο καθένας μπορεί να θέλει να επηρεάσει τους διαιτητές… Ούτε καράτε παίζουμε, ούτε θέλουμε να δείρουμε κανέναν. Θέλουμε να παίζουμε δυνατά και με ταχύτητα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Κλουζ: “Σίγουρα ήταν χαμένη ευκαιρία, όταν φτάσαμε τόσο κοντά στο να πάρουμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν πρέπει να τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. Βγάλαμε αντίδραση σήμερα, αυτό που θέλαμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button