Ποδόσφαιρο

Καντιμοίρης: “Σίγουρα μας έχει γίνει μάθημα, κανένας δεν θα μας χαρίζεται”

Ο Γιώργος Καντιμοίρης, εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών του φετινού «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, μίλησε για τη φετινή προετοιμασία, το… πισωγύρισμα του Άρη στην Λάρισα, ενώ έδωσε και το στίγμα της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας που «χτίζει» ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow Radio: 

«Δεν παρουσιαστήκαμε καλά. Δεχθήκαμε κι ένα γκολ από μία κακή στιγμή. Έδειξε μαχητικότητα στη συνέχεια η ομάδα, παρότι δεν έπαιξε όπως με Τρίκαλα και Βέροια. Το θέμα είναι ότι έδειξε αγωνιστικότητα».

Σας έγινε μάθημα, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Σπανός;

«Σίγουρα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Στη Β΄Εθνική οι ομάδες κλείνονται γρήγορα πίσω. Το καλό είναι ότι η ομάδα παλεύει πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι 100% έτοιμη. Έχουμε το όνομα, την δύναμη του κόσμου. Κανένας δεν θα μας χαρίζεται. Πρέπει να παλεύουμε, ώστε να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που πρέπει».

Ποια θα είναι η φετινή αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη;

«Να έχουμε κατοχή της μπάλας, να δείχνουμε στον αντίπαλο ότι ο Άρης θα είναι ο πρωταγωνιστής, δύναμη γιατί δεν θα φοβόμαστε σε κανένα γήπεδο».

Είσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας…

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα και στο κομμάτι αυτό. Αυτός είναι ο στόχος και γι αυτό ήρθαμε στην ομάδα».

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξει πρεμιέρα στη Φούτμπολ Λιγκ…

«Και εμάς μας προβληματίζει η έναρξη του πρωταθλήματος. Σε 10 μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι, η ομάδα θα είναι έτοιμη, να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε πολύ δυνατά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, δείχνουμε πως είμαστε αποφασισμένοι. με σκληρή δουλειά όλοι μαζί, για το καλό της ομάδας. Το έχουμε καταλάβει και κάνουμε αυτό που πρέπει».

Πως περιμένεις το φιλικό με την Μπόκα;

«Σίγουρα ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι. Προηγείται όμως το ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο και μετά θα δούμε το ματς με την Μπόκα. Μακάρι να πάνε όλα καλά να έχουμε μία ωραία γιορτή. Υπάρχει προβληματισμός από τα προηγούμενα χρόνια, αλλα είναι μία νέα αρχή, με μία ομάδα που θα παλεύει όλα τα ματς.

Η γνώμη σου για τον Δημήτρη Σπανό…

«Ο κόουτς είναι δουλευταράς, άνθρωπος της πειθαρχίας, θέλει το 100%, τον σέβονται απόλυτα, αυτός είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη…

«Τον ξέρουμε από όλη την πορεία που έχει κάνει. Είναι άνθρωπος των επιτυχιών, γι αυτό και είναι στον Άρη».

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη…

«Αυτή τη στιγμή η διοίκηση παρέχει τα πάντα στην ομάδα. Ο χρόνος είναι υπέρ, ώστε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να δουλεύει εξαιρετικά».

Για τον κόσμο…

«Να είναι πάντα δίπλα μας. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που οφείλουμε και να επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button