Ποδόσφαιρο

Ματίγια: “Δεν σταματήσαμε δευτερόλεπτο να πιστεύουμε στην νίκη”

Επί παντός τοποθετήθηκε ο Χαβιέ Ματίγια στην συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά:

Παίξαμε καλά μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Μετά μας πήρε λίγο από κάτω, αλλά το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Τους αξίζαμε, νομίζω ότι σε όλο το παιχνίδι το αξίζαμε, κάναμε ευκαιρίες και πλέον με αυτό το τρίποντο είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο.

Για το αν πίστευαν στην ανατροπή:

Παίζαμε πολύ καλά από την αρχή, άλλαξε ο ρυθμός μας μετά το γκολ που δεχθήκαμε και το πέναλτι.

Εμείς το πιστεύαμε όμως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, συνεχίσαμε να πιστεύουμε στην ομάδα. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις, όχι να παίξει ποδόσφαιρο, πιστεύαμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες και θα ερχόταν και το γκολ.

Για το αν τα γκολ που έβαλε είναι αποτέλεσμα δουλειάς ή ταλέντου:

Είναι ένας συνδυασμός και των δυο. Χρειάζεται ταλέντο και πολύ δουλειά. Στην παρούσα φάση παίζει μεγάλο ρόλο η αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα. Όλοι πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας και τις δυνατότητες των συμπαικτών μας.

Για αυτό υπάρχει και αυτός ο ρυθμός στα στημένα μου.

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Άρη:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος. Είναι και η οικογένεια μου πολύ καλά εδώ. Όσον αφορά την ομάδα περάσαμε κάποιες δυσκολίες, που όμως τις ξεπεράσαμε.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκέφτομαι ήδη τους στόχους που έχουμε για την επόμενη χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ πέρα.

Για το ότι ο Άρης τον “αναγέννησε” μετά από κάποια δύσκολα χρόνια:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πέρασα 2-3 πολύ δύσκολα χρόνια. Το να μην μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς ήταν πολύ δύσκολο για εμένα και πνευματικά.

Εδώ νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα και ότι την περιτριγυρίζει.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και νιώθω ότι έχω αφήσει τα δύσκολα πίσω μου. Είμαι πλέον πιο ώριμος και πιο δυνατός, μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις που ίσως αλλιώς να μην μπορούσα.

Έφυγα για πρώτη φορά από την χώρα μου και το ότι είμαι καλά εδώ είναι πολύ σημαντικό.

Για το γκολ του Νίκο Μαρτίνες:

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Νίκο, συνυπήρξαμε στην Μούρθια. Το είχε ανάγκη και αυτός, είναι από τους καλύτερους μου φίλους. Χάρηκα το ίδιο και για το δικό μου γκολ και για του Νίκο.

Για το ότι έχει αναπτύξει μια καλή χημεία με τον Σιώπη στον χώρο του κέντρου:

Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Έχουμε παίξει καλά το τελευταίο διάστημα αλλά όλη η ομάδα παίζει καλά. Τόσο εγώ όσο και ο Μανώλης προσπαθούμε, εγώ δεν έχω θέμα να παίζω με οποιονδήποτε συμπαίκτη μου. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα, όχι με ποιον θα παίζουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button