ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Μια ανάσα» από τη Λάτσιο ο Γκεντουζί

Η Λάτσιο τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Ματέο Γκεντουζί και το μόνο που απομένει για να κάνει δικό της τον Γάλλο, είναι η συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Μόλις μια εβδομάδα μετά το τραγικό του παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ματέο Γκεντουζί βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρηση του από τη Μαρσέιγ.

Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Άρσεναλ έκανε το χέρι με το οποίο οι «πράσινοι» βρήκαν το γκολ για την παράταση, ενώ έχασε και το μοναδικό πέναλτι στη διαδικασία.

Το κλίμα ήταν βαρύ για αυτόν μετά το παιχνίδι, οπότε αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την Μασσαλία. Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, όμως το σημαντικότερο το έδειξε η Λάτσιο, η οποία μάλιστα βρίσκεται «μια ανάσα» από την απόκτηση του.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι έχει λάβει τον λόγο του Γάλλου ότι θα έρθει στη Ρώμη και το μόνο που απομένει πλέον είναι τα βρει η διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου με αυτόν που ανήκει ο Γκεντουζί.

Πάντως στις τάξεις των Ρωμαίων επικρατεί αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που αποχώρησε για την Αλ Χιλάλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button