Ποδόσφαιρο

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πογκμπά: Αυτό είναι το φάρμακο που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του

Ο ιταλικός Τύπος έφερε στο φως την ουσία με την οποία πιάστηκε… ντοπέ ο Πολ Πογκμπά.

Φάρμακο, το οποίο αγοράστηκε από τις ΗΠΑ ως συμπλήρωμα διατροφής  άσχετου με τη Γιουβέντους, φαίνεται, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», να βρίσκεται πίσω από την αιτία θετικής τεστοστερόνης του Πολ Πογκμπά. 

Η ουσία ανιχνεύθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στα ούρα του Γάλλου στο τέλος του αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους στις 20 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24 και ως φαίνεται αυτή η απροσεξία κινδυνεύει να του κοστίσει ακριβά. 

Ο Πογκμπά βρίσκεται πλέον σε αναστολή εν αναμονή της δεύτερης ανάλυσης, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στο ντόπινγκ και αν συμβεί αυτό κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον του στη Γιουβέντους. Να σημειωθεί πως ο Πογκμπά ανέφερε χθες στους γιατρούς της Γιουβέντους ότι είχε πάρει ουσίες που δεν είχαν συμφωνηθεί με το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους. Επομένως, η ιταλική ομάδα αγνοούσε τα πάντα και τώρα θα εναπόκειται στον παίκτη να αποδείξει τη μη σκοπιμότητα του, κάτι που ωστόσο δεν θα τον κάνει να αποφύγει την τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 4 χρόνια. 

Σε περίπτωση  που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα του Πογκμπά, η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2026 με πολύ ακριβό μισθό (8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους). 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button