Γενικά

Ξεκάθαρη η FIFA για ΕΠΟ! «Αν τραβάς το σχοινί, αυτό κόβεται»

Η FIFA και η UEFA, μέσω του εκπροσώπου τους, Άντζελο Ρηγόπουλου, κατέστησαν σαφές ότι η υπομονή τους τελειώνει, σχετικά με όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε εξέλιξη οι εκλογές της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις εκλογές της ΕΠΟ, ο Ρηγόπουλος έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι η Ελλάδα κούρασε την UEFA και την FIFA.

«Το σχοινί είναι πολύ τεντωμένο και αν το τραβάς, στο τέλος αυτό κόβεται. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα κούρασε την UEFA και την FIFA. Μας απασχόλησε με νόμους και επεισόδια» τόνισε αρχικά, ενώ αργότερα είπε: «Έχουμε σχέδια, αλλά χρειάζεται ενότητα», τόνισε.

Σε εξέλιξη οι εκλογές της ΕΠΟ

Την προεδρία διεκδικούν ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Γιώργος Καλλαντζής. Το νέο Δ.Σ. θα προκύψει από 71 εκλέκτορες, που είναι οι πρόεδροι των 54 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της Super League και του εκπροσώπου της Football League.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου εκπροσωπεί την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Αγραφιώτης τον Ολυμπιακό, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον Παναθηναϊκό και ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τον ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button