ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ξεκάθαρος Κλοπ: «Οι πανηγυρισμοί είναι για μας και κανέναν άλλο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε απαθής έπειτα από τις κριτικές που δέχθηκε για τους πανηγυρισμούς του στη νίκη επί της Λούτον, δηλώνοντας την αδιαφορία του για τα συγκεκριμένα σχόλια, καθώς και τη μεγάλη επιθυμία του για κατάκτηση του League Cup.

H Λίβερπουλ θα «ριχθεί» στη μάχη για την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου μετά από σχεδόν δύο χρόνια και αντίπαλος στο δρόμο της είναι η Τσέλσι. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν την προσεχή Κυριακή (25/02), σε ένα ματς που οι «Reds» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες. Τιάγκο, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς σταθερά τραυματίες, ενώ οι Ζότα, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον και Τζόουνς συμπληρώνουν τη λίστα των απόντων.

Ωστόσο, η θέληση του Γιούργκεν Κλοπ για κατάκτηση του τροπαίου είναι μεγάλη και κίνητρό του όπως ο ίδιος είπε, είναι να χαρίσει όσα περισσότερα γίνεται στο σύλλογο προτού αναχωρήσει.

«Θέλω να κερδίσω την Κυριακή αλλά όχι για μένα και για τη συλλογή τροπαίων μου. Είναι για τα παιδιά, για το σύλλογο, για τον κόσμο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να γράφουμε ένα υπέροχο βιβλίο. Εξακολουθούμε να το γράφουμε και όταν φύγω θα το κλείσουμε, θα το βάλουμε στο ράφι και θα αφήσουμε κάποιον άλλο να γράψει σε αυτό», ενώ συνέχισε προσθέτοντας.

«Στον τελικό με την Τσέλσι θα πρέπει να ροκάρει το κόκκινο μέρος του Γουέμπλεϊ. Αυτή η ομάδα αξίζει κάθε βοήθεια, κάθε στήριξη από τον κόσμο».

Ο Γερμανός τεχνικός εννοείται πως δεν άφησε ασχολίαστες τις επιθέσεις και τις κακόβουλες κριτικές, που έκανε πλήθος φιλάθλων σχετικά με τους πανηγυρισμούς του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Λούτον.

«Κάνεις ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου και τον κόσμο. Το τι πιστεύει ο έξω κόσμος δεν δίνω δεκάρα, για να είμαι ειλικρινής. Γράψτε το έτσι ακριβώς. Οι πανηγυρισμοί είναι για εμάς, για κανέναν άλλο. Σε όποιον αρέσουν καλώς, σε όποιους δεν αρέσουν και πάλι καλώς. Κάντε ό,τι θέλετε με τους πανηγυρισμούς μου», τόνισε ο 56χρονος ξεκαθαρίζοντας της θέση του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button