ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ξεπέρασε την ΑΕΚ στα εισιτήρια ο Άρης, τρίτος στην κατάταξη της S.L. (photo)

Τρίτος στο μέσο όρο των εισιτηρίων της Super League βρίσκεται ο Άρης, μετά από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μετά από 26 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, το Κλεάνθης Βικελίδης μετράει 118.787, ξεπερνώντας την δυναμική της ΑΕΚ που έχει 118.521 και στέλνοντας την στην 4η θέση της κατάταξης. Κι αυτό σε μια χρονιά που η ΑΕΚ ξεκίνησε μια σεζόν ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, μπαίνοντας στους ομίλους του Champions League και χτίζοντας νέο γήπεδο ευρωπαϊκών προδοαγραφών. Σε αντίθεση με τον Άρη που ξεκίνησε την χρονιά έχοντας την αμφισβήτηση της πλειονότητας για την επιστροφή του στα σαλόνια της Super League.

Στο ματς με τον ΟΦΗ (31/3) στο Χαριλάου κόπηκαν 9.283 εισιτήρια την ώρα που στο ΟΑΚΑ στον αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός ήταν 5.258.

Άλλη μια φορά λοιπόν, που φαίνεται με αριθμούς η δυναμική του συλλόγου και κυρίως του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος μετά από χρόνια ταλαιπωρίας είναι ακλόνητος και πάντα δίπλα στην ομάδα της καρδίας του.

Ο μέσος όρος των εισιτηρίων:

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button