Ερασιτέχνης

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη

Αρκετά πράγματα συνέβησαν στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Άρη

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη (18/9) έλαβε χώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Εκτός από τα τακτικά μέλη του Δ.Σ., το «παρών» έδωσε η πλειοψηφία των αναπληρωματικών μελών. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη κοινή συνεδρίαση τακτικών και αναπληρωματικών μελών, στην οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι δράσεις που θα πραγματοποιήσει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για τον ΑΡΗ να υπάρχει ένας δυνατός, σε όλα τα επίπεδα, Ερασιτέχνης, ενώ τόνισε ότι οι στόχοι της διοίκησης θα επιτευχθούν μόνο με ενότητα και ομόνοια.

Οι επιτροπές του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Στη συνέχεια ορίστηκαν επιτροπές οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για τα θέματα που σχετίζονται με τους τοπικούς φορείς και την Πολιτεία.

Συγκεκριμένα:

Την επιτροπή για τα θέματα που σχετίζονται με τον Δήμο Θεσσαλονίκης απαρτίζουν οι: Λευτέρης Αρβανίτης, Σωκράτης Δημητριάδης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Κωνσταντίνος Χρυσογόνος.

Την επιτροπή για τα θέματα που σχετίζονται με την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης απαρτίζουν οι: Κωνσταντίνος Κούης, Κωνσταντίνος Γιουτίκας.

Την επιτροπή για τα θέματα που σχετίζονται με την Πολιτεία απαρτίζουν οι: Λευτέρης Αρβανίτης, Χρήστος Γρόλλιος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Χρυσογόνος, Κατερίνα Μάρκου.

Εμπορικό τμήμα και εκπρόσωποι σε ΠΑΕ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Επίσης, έγινε σύσταση εμπορικού τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, με στόχο την αύξηση των εσόδων του Ερασιτέχνη. Το εμπορικό τμήμα απαρτίζουν οι: Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, Αλέξανδρος Γκαντώνας, Ιωάννης Παρακεντές, Γιώργος Μποτζώρης.

Ακόμη, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι:

Εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο δ.σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι ο Παναγιώτης Πισσανίδης.

Εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο δ.σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι ο Αναστάσιος Μωϋσιάδης.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button