Ποδόσφαιρο

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Με τις δύο συνεχόμενες νίκες στα πλέι οφ, ο Άρης ουσιαστικά εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για μία ακόμη σεζόν. Μαθηματικά δεν έχει γίνει αυτό ακόμη, ωστόσο μόνο με αυτοκτονία θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Έτσι, θεωρείται πλέον ως δεδομένο ότι η ομάδα θα παίξει ξανά στο Europa Conference League. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πλέον μπορεί να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν, έχοντας πάντα υπόψη ότι πρώτον το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεύτερον, ότι βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη Απριλίου.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, που όλο αυτό το διάστημα είναι στην ομάδα, προφανώς κι έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το έμψυχο υλικό και γενικά για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και όντας σε διαρκή επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, κάποια στιγμή θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων.

Φυσικά ένα από τα πρωτεύοντα ζητήματα είναι αυτό του προπονητή για τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει ήδη ένας μπούσουλας, στον Άρη με δεδομένο ότι θα παίξουν στην Ευρώπη, μπορούν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό, όμως όλα αυτά και κυρίως η δημοσιοποίησή τους, θα γίνει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button