Μπάσκετ

“Περιμένουμε τον Γκάλινατ – Θυμηθήκαμε πώς είναι να παίζουμε με ενέργεια, θα βελτιωθούμε…”

Οσα είπε ο Καστρίτης στην συνέντευξη Τύπου

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: “Δίκαια φτάσαμε στη σημερινή νίκη. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, παίζοντας με έναν τρόπο που είναι στο επίπεδο, που θα θέλαμε να επανέλθουμε ως το τέλος της σεζόν. Είναι μια περίοδος 30 ημερών, με πολλούς τραυματισμούς. Κλείσαμε το Eurocup με επιτυχία, φτάσαμε όσο μακριά στο γήπεδο και στην διακοπή βγήκαν όλα μαζεμένα, κόπωση και τραυματισμοί. Αυτό δεν μας επέτρεψε να είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε.

Εχουμε αγάπη στα παιδιά μας για όσα έχουν κάνει ως τώρα, αλλά τώρα είναι σαν να ξεκινάμε την προσπάθειά μας από την αρχή. Περιμένουμε τον Γκάλινατ, να επιστρέψει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν όπως πρέπει. Θυμηθήκαμε πώς είναι να παίζουμε με ενέργεια στην άμυνα. Μπράβο στα παιδιά γι’ αυτή την αντίδραση. Θα δούμε όλα μας τα λάθη και θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Για έξι μήνες παίζαμε στα κόκκινα…”.

Για τον Γκάλινατ: “Θα περιμένουμε την ακτινογραφία για να δούμε τι θα γίνει με τον τραυματισμό του. Θα γίνει σε λίγες μέρες αυτή η ακτινογραφία”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button