Μπάσκετ

Πόσο πιο κάτω; Ανύπαρκτος και λιγόψυχος ο Άρης για μια ακόμη φορά…

Ένας Άρη τραγικός, ανίκανος να διαχειριστεί τα εύκολα και τα δύσκολα, βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την νέα ντροπιαστική ήττα στην Χαλκίδα

Από το αντιμπάσκετ στο +13 και…πάλι πίσω

Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα του Άρη στο παιχνίδι, με τους κιτρινόμαυρους να μένουν χωρίς σκορ για 4:30 λεπτά (έναντι μόλις δυο πόντων και της Κύμης), στην συνέχεια όμως με 9 πόντους του Χάρις, δυο τρίποντα (Φλιώνης, Βεργίνης) και ένα καλάθι του ΜακΓκι κατάφερε να πάρει διαφορά 13 πόντων (4-17).

Από εκεί και πέρα όμως ο Άρης και πάλι “κόλλησε” με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 13-18 για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ένα σερί αρκούσε

Έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού στην δεύτερη περίοδο ο Άρης, καθώς μετά το 16-18 έτρεξε ένα γρήγορο 6-0 με 1/2 βολές του Σλαφτσάκη, καλάθι του Τζόουνς και τρίποντο του Μποχωρίδη και στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να παραμείνει μπροστά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους όπου με τρίποντο του Χάρις η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ της 25-34.

Έβγαλε πάλι τα μάτια του μόνος του

Για άλλη μια φορά ο Άρης απέδειξε ότι μπορεί ο ίδιος να βάζει δύσκολα στον εαυτό του.

Αυτό διότι παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί με 28-45 όντας το απόλυτο φαβορί για άλλη μια φορά απλά…κατέρρευσε.

Βρήκε μόλις ένα τρίποντο από τον Γιώργο Αγγέλου ενώ δέχθηκε 18(!) πόντους με το τέλος του δεκαλέπτου να βρίσκει τους γηπεδούχους μόλις στο -2 (46-48).

Ανύπαρκτος Άρης, χωρίς δικαιολογία, χωρίς ντροπή….

Ο Άρης απλώς δεν μπήκε στο παρκέ, έδειχνε να μην αντέχει, να μην το πιστεύει, να το έχει παρατήσει και ηττήθηκε με σκορ 75-57 με ένα επί μέρους 47-15!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button