Μπάσκετ

Καστρίτης: “Φοβόμαστε να κερδίσουμε μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση”

Για την σημερινή ήττα, τα προβλήματα, την συνέχεια αλλά και το αν θα υπάρξουν μεταγραφές μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Άρη:

Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα της Κύμης για την επικράτηση της, θεωρώ ότι το παιχνίδι είχε δυο όψεις, εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο πλάνο μας, αγωνιστικά και πνευματικά.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να βελτιώσουμε το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου.

Μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου ελέγχαμε το παιχνίδι, στην συνέχεια η Κύμη άλλαξε τον τρόπο που αμυνόταν, έγινε επιθετική και έπαιξε στα όρια του φάουλ, όπως πρέπει να παίζει μια ομάδα που μάχεται για την ζωή της.

Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την πίεση, είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Βεργίνη, τα φάουλ του Μποχωρίδη και την αποβολή του Λάκι Τζόουνς.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για ψυχολογικά προβλήματα, είμαστε επαγγελματίες και δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε τέτοια κενά.

Από την άλλη όμως είμαστε και άνθρωποι, τα παιδιά αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση, είμαι μαζί τους και δηλώνω πολύ σίγουρος ότι πολύ σύντομα το κουμπί θα γυρίσει και θα ξεκινήσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας που βρέθηκε σήμερα εδώ, δυστυχώς τον απογοητεύσαμε για άλλη μια φορά, δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε.

Για το ότι ο Άρης και πάλι έχασε ενώ προηγούνταν με 17 πόντους:

Είδαμε ένα παιχνίδι όπως με τον Χολαργό, με τον Χολαργό κατευθείαν μόλις μπήκαμε στο δεύτερο μέρος χάσαμε την διαφορά, σήμερα την αυξήσαμε αλλά από ένα σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην άμυνα της Κύμης.

Είμαστε επαγγελματίες είμαστε στον Άρη, δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά δεν μπορούμε και να κλείσουμε τα μάτια μας.

Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη, μια νίκη και θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα, όταν πάμε να κερδίσουμε και το βλέπουμε αυτό, κάτι πάντα στραβώνει.

Για το αν θα υπάρξουν ενισχύσεις μεταγραφικά:

Την κατάσταση με το μπαν την γνωρίζουμε όλοι, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορεί εύκολα να λυθεί, δεν νομίζω ούτε από την αγορά των Ελλήνων μπορεί να αλλάξει κάτι και να κάνει την διαφορά.

Δεν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή απλώς για να αλλάξουμε κάτι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button