Γενικά

Στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της Κολωνίας

Ο δήμαρχος της Κολωνίας, Henriette Reker θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με αντιπροσωπεία της πόλης της Κολωνίας 2-4 Οκτωβρίου 2018.

Αφορμή της επίσκεψης είναι η 30η επέτειος αδελφοποίησης Θεσσαλονίκης και Κολωνίας. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της διαμονής τους στην πόλη μας.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου: Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης θα παραθέσει επίσημο δείπνο για να τιμήσει την Κολωνία αλλά και τους αντιπροσώπους.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου: Στις 10.00 ο δήμαρχος της Κολωνίας, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στην Πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί και την Ισραηλιτική Κοινότητα. Στις 12.00 θα επισκεφθούν το δημαρχείο και το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη. Γύρω στις 13.30 θα κάνουν δηλώσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.Στις 15.00 θα επισκεφθούν εβραϊκά μνημεία, ενώ σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τους θα σε μνημεία της Θεσσαλονίκης, θα επισκεφθούν το Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, το βράδυ η αντιπροσωπεία θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του Γερμανού Γενικού Προξένου, Walter Stechel, με σκοπό να γιορτάσουν την “Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας” στο Βασιλικό Θέατρο. Εκεί θα παρουσιαστεί η “Συμφωνία του Ρήνου” του Robert Schumann από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ενώ ο Κολωνός Max Bruch θα δώσει μια συναυλία για ορχήστρα και βιολί.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button