Ποδόσφαιρο

Τομ Παπαδόπουλος: «Θα είμαι χρηματοδότης του Άρη”

Δηλώσεις για πρώτη φορά έκανε από την Αμερική ο Τομ Παπαδόπουλος αναφορικά με την ενασχόλησή του με τον Άρη, ενώ παράλληλα υπάρχει και συνέντευξη του στενού του συνεργάτη, Στάθη Καραντώνη στην εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ», όπου αναφέρει αναλυτικά τον ρόλο του Παπαδόπουλου στους κιτρινόμαυρους με τίτλο «Φιλόδοξο σχέδιο από Αμερική για Άρη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει για πρώτη φορά ο Τομ Παπαδόπουλος:

Μία νέα ημέρα ανατέλλει για τον Αρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θόδωρος Καρυπίδης βρήκε τη λύση για το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ομάδας στην Ομογένεια της Φιλαδέλφειας. Μέσω του κ. Θανάση Παπαδόπουλου ο Αρης θα γίνει μέρος ενός «πρότζεκτ» που με την βοήθεια γκρουπ επενδυτών από το MLS θα ετοιμάσουν τον Αρη της επόμενης δεκαετίας.

Μετά από επικοινωνία με τον ίδιο τον ομογενή επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας Colonial Marble and Granite, ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Αρη αλλά διευκρίνισε με έμφαση πως δεν θα είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αρης αλλά μόνο χρηματοδότης. Ούτε καν διαφημιζόμενος στις φανέλες του Αρη.

«Οχι, δεν θα βάλω διαφήμιση, ούτε ιδιοκτήτης. Μόνο χρήματα θα δώσω, χορηγός θα είμαι», ήταν η πρώτη του κουβέντα και στη συνέχεια λόγω φόρτου εργασίας του κ. Θανάση Παπαδόπουλο ευγενικά -όπως άλλωστε είναι σαν άνθρωπος- μας παρέπεμψε στον «κ. Στάθη Καραντώνη. Θα σας πει τι γίνεται με αυτή την περίπτωση και τι θέλουμε να κάνουμε με τον Αρη. Θα σας τα πει γιατί ξέρει ακριβώς».

Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί για τις δηλώσεις αυτή τη φωτογραφία:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button